- VELKOMMEN -

Bestselgeren Hestenes klan ble utgitt av Cappelen Damm i 2010 og Live Bonnevie ble nominert til Kulturdepartementets Debutantpris samme år. I juryens begrunnelse heter det:

"Bonnevie skriver medrivende og underholdende om de store spørsmålene i livet. Dette er et dyktig oppbygd drama som holder leseren fanget fra første til siste side. De intense skildringene av mennesker, dyr og natur bidrar også til at dette har blitt en svært fengende romandebut."

Siden utgivelsen har romanen fått særlig stor oppmerksomhet i hestemiljøet og svært gode anmeldelser i nisjeredaksjoner både i Norge og i Sverige.

Den norske utgaven ble utsolgt fra forlaget våren 2016, men er tilgjengelig som e-bok og på biblioteket.

NB: Kommentarer, dialog og oppdateringer finner du på Facebook.

ROMANENS OMSLAG

ROMANENS OMSLAG

fredag 15. april 2011

SKOLEBESØK PÅ UTSIRA 14. APRIL

I forbindelse med txt-aksjonen, som er et tiltak for å øke leselyst blant unge, er det blant deltakerne plukket ut en skoleklasse i hvert fylke som vinner et forfatterbesøk.

I den forbindelse er Hestenes klan og jeg invitert til Utsira for å besøke 8. klassen som vant i Rogaland.

Utsira, som er en øy som ligger midt i Nordsjøen, er Norges minste kommune, med 218 innbyggere fordelt på en 6,15 kvm2. De som bor der kaller Utsira et samfunn i vinden! Jeg har aldri hatt  gleden av å besøke øya før og kan ikke si annet enn at jeg gleder meg stort til å dra vestover og videre ut i havgapet!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar