- VELKOMMEN -

Bestselgeren Hestenes klan ble utgitt av Cappelen Damm i 2010 og Live Bonnevie ble nominert til Kulturdepartementets Debutantpris samme år. I juryens begrunnelse heter det:

"Bonnevie skriver medrivende og underholdende om de store spørsmålene i livet. Dette er et dyktig oppbygd drama som holder leseren fanget fra første til siste side. De intense skildringene av mennesker, dyr og natur bidrar også til at dette har blitt en svært fengende romandebut."

Siden utgivelsen har romanen fått særlig stor oppmerksomhet i hestemiljøet og svært gode anmeldelser i nisjeredaksjoner både i Norge og i Sverige.

Den norske utgaven ble utsolgt fra forlaget våren 2016, men er tilgjengelig som e-bok og på biblioteket.

NB: Kommentarer, dialog og oppdateringer finner du på Facebook.

ROMANENS OMSLAG

ROMANENS OMSLAG

torsdag 7. februar 2013

DEBATT OG FORFATTERSEMINAR PÅ AEG!

I forbindelse med Arctic Equestrian Games (AEG) har jeg blitt invitert til å delta i en paneldebatt med tittelen: "Er dagens hestehold og sport på hestens premisser?" 
Det blir også arrangert et forfatterseminar der jeg skal snakke om Hestenes klan og det gleder jeg meg virkelig til! Dette seminaret blir også en gyllen mulighet til å fortelle litt om hvordan det går i arbeidet med filmatiseringen, og ikke minst hva vi leter etter!

Dette er tidene:
Torsdag 21. februar kl. 17.30: Paneldebatt "Hestehold/sport på hestens premisser?"
Fredag 22. februar kl 17.30: Forfatterseminar om Hestenes klan

AEG er et av Norges største hesteshow og arrangeres for 8. gang i år. Arrangementet består av konkurranser (både nasjonale og internasjonale) i sprangridning, dressur, kjøring, mounted games, islandhest og voltige. I tillegg arrangeres det showklasser, messe, oppvisninger, seminarer, clinics mv.

AEG
 arrangeres på Oslofjord Convention Senter i Stokke, utenfor Tønsberg i perioden 14. - 24. Den serien med seminarer som jeg deltar i, er gratis for alle som har billetter til AEG disse dagene. Du kan lese mer om seminarene her!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar