- VELKOMMEN -

Bestselgeren Hestenes klan ble utgitt av Cappelen Damm i 2010 og Live Bonnevie ble nominert til Kulturdepartementets Debutantpris samme år. I juryens begrunnelse heter det:

"Bonnevie skriver medrivende og underholdende om de store spørsmålene i livet. Dette er et dyktig oppbygd drama som holder leseren fanget fra første til siste side. De intense skildringene av mennesker, dyr og natur bidrar også til at dette har blitt en svært fengende romandebut."

Siden utgivelsen har romanen fått særlig stor oppmerksomhet i hestemiljøet og svært gode anmeldelser i nisjeredaksjoner både i Norge og i Sverige.

Den norske utgaven ble utsolgt fra forlaget våren 2016, men er tilgjengelig som e-bok og på biblioteket.

NB: Kommentarer, dialog og oppdateringer finner du på Facebook.

ROMANENS OMSLAG

ROMANENS OMSLAG

torsdag 14. februar 2013

SKOLETURNEER FØRSTE RUNDE VÅREN 2013

Tilbake på veien igjen, med opplegget "En fortelling om fortellinger". Første tur ut var en tredagers turné og nå er jeg er ferd med å avslutte ytterligere fem dagers turné i samme distrikt.

På de åtte skolene jeg har besøk har jeg møtt totalt 21 skoleklasser på mellomtrinnet og det er like spennende hver gang! Jeg har lagt opp denne turneen ganske annerledes enn turneene i fjor høst. Den gangen brukte jeg en del powerpoint, men det har jeg sluttet helt med. På mellomtrinnet har jeg erfart at det fungerer mye bedre å snakke direkte til elevene, uten å peke og forklare på skjerm samtidig. Da fokuserer de bedre på det som blir sagt, og er dermed blir de i større grad i stand til å delta med i samtalene rundt de ulike temaene. Og med all respekt: Er det noe ungene får mer enn nok av i våre dager, så er det skjerm! Resultatet av denne omleggingen er en mer organisk dialog, et mer fleksible opplegg og et større rom for meddiktning. Veldig moro!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar