- VELKOMMEN -

Bestselgeren Hestenes klan ble utgitt av Cappelen Damm i 2010 og Live Bonnevie ble nominert til Kulturdepartementets Debutantpris samme år. I juryens begrunnelse heter det:

"Bonnevie skriver medrivende og underholdende om de store spørsmålene i livet. Dette er et dyktig oppbygd drama som holder leseren fanget fra første til siste side. De intense skildringene av mennesker, dyr og natur bidrar også til at dette har blitt en svært fengende romandebut."

Siden utgivelsen har romanen fått særlig stor oppmerksomhet i hestemiljøet og svært gode anmeldelser i nisjeredaksjoner både i Norge og i Sverige.

Den norske utgaven ble utsolgt fra forlaget våren 2016, men er tilgjengelig som e-bok og på biblioteket.

NB: Kommentarer, dialog og oppdateringer finner du på Facebook.

ROMANENS OMSLAG

ROMANENS OMSLAG

lørdag 2. mars 2013

DEBATT PÅ ARCTIC EQUESTRIAN GAMES

I forbindelse med paneldebatten "Er dagens hestehold og sport på hestens premisser", der jeg var invitert til å sitte i panelet, er det nå lagt ut en oppsummerende artikkel, samt videoklipp fra selve debatten på hest.no. Hele artikkelen kan du lese her, og i klippet under redegjør jeg for deler av mitt syn på saken.

Jeg har også skrevet et eget innlegg fra arrangementet, der jeg utdyper noen av punktene vi diskuterte. Dette innlegget finner du på min hesteblogg.
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar