- VELKOMMEN -

Bestselgeren Hestenes klan ble utgitt av Cappelen Damm i 2010 og Live Bonnevie ble nominert til Kulturdepartementets Debutantpris samme år. I juryens begrunnelse heter det:

"Bonnevie skriver medrivende og underholdende om de store spørsmålene i livet. Dette er et dyktig oppbygd drama som holder leseren fanget fra første til siste side. De intense skildringene av mennesker, dyr og natur bidrar også til at dette har blitt en svært fengende romandebut."

Siden utgivelsen har romanen fått særlig stor oppmerksomhet i hestemiljøet og svært gode anmeldelser i nisjeredaksjoner både i Norge og i Sverige.

Den norske utgaven ble utsolgt fra forlaget våren 2016, men er tilgjengelig som e-bok og på biblioteket.

NB: Kommentarer, dialog og oppdateringer finner du på Facebook.

ROMANENS OMSLAG

ROMANENS OMSLAG

fredag 14. juni 2013

BOK BLIR FILM 12: VERSJON VI

I dag leverte jeg fra meg versjon VI av filmmanuskriptet basert på Hestenes klan. Har jobbet med det siden 2. april og føler virkelig vi har gitt historien et stort og viktig løft denne gangen. Hadde en mellomversjon der vi testet en del arbeidshypoteser, noen beholdt vi, andre ble forkastet. Versjonen vi sitter med nå er nok den første der vi har klart å legge alle de litterære kvalitetene bak oss og virkelig rendyrket de filmatiske. Er veldig komfortabel med gjeldende versjon! Synes jeg får fortalt historien på en god måte. Konflikten er renere, karakterenes utvikling klarere og den emosjonelle uttellingen større. Spennende å høre hva NFI sier i neste runde...Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar