- VELKOMMEN -

Bestselgeren Hestenes klan ble utgitt av Cappelen Damm i 2010 og Live Bonnevie ble nominert til Kulturdepartementets Debutantpris samme år. I juryens begrunnelse heter det:

"Bonnevie skriver medrivende og underholdende om de store spørsmålene i livet. Dette er et dyktig oppbygd drama som holder leseren fanget fra første til siste side. De intense skildringene av mennesker, dyr og natur bidrar også til at dette har blitt en svært fengende romandebut."

Siden utgivelsen har romanen fått særlig stor oppmerksomhet i hestemiljøet og svært gode anmeldelser i nisjeredaksjoner både i Norge og i Sverige.

Den norske utgaven ble utsolgt fra forlaget våren 2016, men er tilgjengelig som e-bok og på biblioteket.

NB: Kommentarer, dialog og oppdateringer finner du på Facebook.

ROMANENS OMSLAG

ROMANENS OMSLAG

søndag 16. juni 2013

FORFATTERBESØK 17. JUNI

Skal på et siste forfatterbesøk før sommerferien på travbanen i Åmli i morgen, mandag 17. juni kl. 17:00. Har blitt invitert dit av Åmli bibliotek, Åmli trav- og hestesportlag og Folkeakademiet. Les mer om arrangementet her.

På formiddagen samme dag har jeg også årets siste skolebesøk, etter flere runder med skoleturneer denne våren. Har vært dårlig med blogging denne gangen, ettersom filmmanuset har tatt alt fokus, men det har vært inspirerende og moro som alltid! I morgen går turen til en skole som har hestefag på timeplanen. Stas!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar