- VELKOMMEN -

Bestselgeren Hestenes klan ble utgitt av Cappelen Damm i 2010 og Live Bonnevie ble nominert til Kulturdepartementets Debutantpris samme år. I juryens begrunnelse heter det:

"Bonnevie skriver medrivende og underholdende om de store spørsmålene i livet. Dette er et dyktig oppbygd drama som holder leseren fanget fra første til siste side. De intense skildringene av mennesker, dyr og natur bidrar også til at dette har blitt en svært fengende romandebut."

Siden utgivelsen har romanen fått særlig stor oppmerksomhet i hestemiljøet og svært gode anmeldelser i nisjeredaksjoner både i Norge og i Sverige.

Den norske utgaven ble utsolgt fra forlaget våren 2016, men er tilgjengelig som e-bok og på biblioteket.

NB: Kommentarer, dialog og oppdateringer finner du på Facebook.

ROMANENS OMSLAG

ROMANENS OMSLAG

mandag 17. februar 2014

HESTENES KLAN PÅ TSJEKKISK!

Da er Hestenes klan omsider utgitt på Tsjekkisk! Veldig morsomt å se hvordan boka har blitt! Har ikke lest så mye korrektur på denne versjonen, naturlig nok, men er veldig glad for at de har vært tro mot tittelen. De har også valgt en forside jeg synes kler prosjektet godt.

Ved å bruke det jeg har tilgjengelig av tsjekkiske lesere og oversettertjenester, har jeg om ikke annet fått et inntrykk av oversettelsen. Tsjekkerne ordlegger seg veldig annerledes, men ofte veldig poetisk. Skulle ønske jeg kunne språket godt nok til å lese den i sin helhet...

Det har uansett vært morsomt å bla i boka og se hvordan det tsjekkiske språket farger av på både navn og ordlyd. Det er aldri noen som har kalt meg Bonnevieová før, men en gang måtte jo være den første... Den tsjekkiske versjonen av boka presenteres her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar