- VELKOMMEN -

Bestselgeren Hestenes klan ble utgitt av Cappelen Damm i 2010 og Live Bonnevie ble nominert til Kulturdepartementets Debutantpris samme år. I juryens begrunnelse heter det:

"Bonnevie skriver medrivende og underholdende om de store spørsmålene i livet. Dette er et dyktig oppbygd drama som holder leseren fanget fra første til siste side. De intense skildringene av mennesker, dyr og natur bidrar også til at dette har blitt en svært fengende romandebut."

Siden utgivelsen har romanen fått særlig stor oppmerksomhet i hestemiljøet og svært gode anmeldelser i nisjeredaksjoner både i Norge og i Sverige.

Den norske utgaven ble utsolgt fra forlaget våren 2016, men er tilgjengelig som e-bok og på biblioteket.

NB: Kommentarer, dialog og oppdateringer finner du på Facebook.

ROMANENS OMSLAG

ROMANENS OMSLAG

fredag 21. november 2014

HØSTENS SKOLETURNÉ

Det har vært lite blogging i det siste, men desto mer skriving på nye bøker og turnévirksomhet.
Nettopp hjemme fra siste skoleturné på denne siden av jul og for en uke! Utrolig inspirerende møter med både elever og lærere og jeg forsøkte meg på noen nye variasjoner av forestillingen som jeg er veldig fornøyd med!

Litt av poenget med å dra på turné er at jeg møter elevene der de er og at det som vokser ut av hvert enkelt møte er unikt. Jeg pleier å tenke at om jeg ikke hadde gjort det på denne måten, kunne jeg like gjerne sendt rundt en filmsnutt i stedet. Hele magien med å turnére med DKS er nettopp at ingen forestilling er lik og at elevene selv er med på å forme både innholdet og lengden (45-60 min, men 90 min. har forekommet etter ønske fra elevene).

Tittelen på forestillingen er "En fortelling om fortellinger" og det er få ting jeg brenner mer for å formidle enn fortellingenes magi.

Fortellinger er viktigere enn mange tror. De viser deg at du hører til, de lærer deg forskjellen på rett og galt, de tar deg med til steder du aldri har vært og lar deg treffe mennesker du aldri ville fått muligheten til å møte ellers. Men den virkelige magien og gaven fra fortellingene er at ikke bare kan de redde livet ditt - de har faktisk allerede gjort det...

- On the road again -

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar