- VELKOMMEN -

Bestselgeren Hestenes klan ble utgitt av Cappelen Damm i 2010 og Live Bonnevie ble nominert til Kulturdepartementets Debutantpris samme år. I juryens begrunnelse heter det:

"Bonnevie skriver medrivende og underholdende om de store spørsmålene i livet. Dette er et dyktig oppbygd drama som holder leseren fanget fra første til siste side. De intense skildringene av mennesker, dyr og natur bidrar også til at dette har blitt en svært fengende romandebut."

Siden utgivelsen har romanen fått særlig stor oppmerksomhet i hestemiljøet og svært gode anmeldelser i nisjeredaksjoner både i Norge og i Sverige.

Den norske utgaven ble utsolgt fra forlaget våren 2016, men er tilgjengelig som e-bok og på biblioteket.

NB: Kommentarer, dialog og oppdateringer finner du på Facebook.

ROMANENS OMSLAG

ROMANENS OMSLAG

torsdag 12. desember 2013

MYE SKRIVING, LITE BLOGGING

Det har vært dårlig med blogging fra min side denne høsten, men som hesteeier blir det mindre skjermtid, det er det ingen tvil om, og det har jeg neppe hatt vondt av! I tillegg til å tilbringe mye fritid på stallen er jeg også kommet ganske langt i arbeidet med min neste roman denne høsten! Veldig moro! De som er godt kjent med Hestenes klan vil nok kunne kjenne igjen opptil flere karakterer i denne nye romanen og mange har spurt meg om den også handler om hester - og det gjør den.

Det er også mange som har spurt meg om boken jeg skriver på er en oppfølger til Hestenes klan, men det er den ikke. Når det er sagt er jeg ganske sikker på at jeg en vakker dag kommer til å skrive nettopp den boken en dag. Jeg må bare gå opp løypa jeg skal beskrive først, noe som innebærer å ta hesteholdet et steg videre. Et steg jeg ikke har tatt ennå.

Ellers er status på filmmanuset at versjon 8 ligger inne hos NFI (Norsk Filminstututt) og at vi utrettelig jobber videre for å styrke manus, kartlegge produksjonstekniske utfordringer mv. Film er alltid et langt lerret å bleke, og det er gode grunner til at det kalles verdens mest krevende (og kostbare) kunstart. Det er også gode grunner for at vi pleier å si at det vi driver mest med er venting. Venting, venting, venting.

Denne høsten har jeg også vært ute på turné igjen og besøkt skoler i to fylker. Det har vært en veldig morsom erfaring, ettersom jeg har endret opplegget jeg presenterer en hel del og får en litt annen dynamikk med elevene. Tenker jeg treffer ca. 2000 elever pr semester, og det er utrolig inspirerende! Etter å ha vært på turné såpass mye de siste to årene, har jeg begynt å danne meg et bilde av hva god skoleledelse innebærer og hva som er verdt å strekke seg etter. En vakker dag mistenker jeg at jeg kommer til å skrive en egen blogg om det. Her er noen inntrykk fra høstens turné:


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar